Poliisi juoksi kiinni karkuun lähteneen mopoilijan

Lahdessa yöllä noin klo 01.00 poliisipartio päätti pysäyttää tarkistusta varten epävarmasti liikkuneen mopoilijan. Mopomies reagoi poliisin antamaan pysäytysmerkkiin tekemällä u-käännöksen ja lähtemällä eri suuntaan.

Partio seurasi mopoilijaa omakotitalon pihan poikki pikkutielle, mopon vauhdin tippuessa kävely/juoksuvauhdiksi. Poliisiauto ei mahtunut reitille, joten ripeä konstaapeli lähti juosten mopoilijan perään ja sai tönäistyä mopoilijan alas mopon päältä.

Vuonna 1969 syntynyt mies puhalsi nollat, mutta huumausainen pikatesti osoitti miehen käyttäneen huumausaineeksi epäiltyjä aineita. Miehen hallusta löytyi lisäksi ampuma-aseen patruunoita.

Miestä epäillään rattijuopumuksesta, liikennerikkomuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja ampuma-aserikkomuksesta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa