Ravintola kiinni, ulos ohjatut asiakkaat alkoivat riehua

Helsingissä ravintola Teatteri oli mennyt kiinni kello 04:30, mutta sisällä ravintolassa oli vielä kaksi miestä ja kolme naista. Henkilökunta meni joukon luokse ja pyysi näitä useaan otteeseen poistumaan.

Tästä huolimatta henkilöt eivät suostuneet poistumaan, jolloin henkilökunta ohjasi joukkion ulos. Kun järjestyksenvalvojat ottivat naisia kiinni ja lähtivät heitä saattamaan ulos, kävivät miehet järjestyksenvalvojiin käsiksi.

Yksi järjestyksenvalvoja sai useita iskuja päähän. Järjestyksenvalvojia vastustettiin siten, että heidän päällystakkinsa hihat repeytyivät. Kun joukko saatiin ulos, yksi miehistä potkaisi ravintolan oven ikkunaan reiän.

Asiaa tutkitaan järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisena, pahoinpitelynä ja vahingontekona

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa