Tonttulakkiin pukeutunut teräsmies vei baarin kassan

Hollolassa perjantain ja lauantain välisenä yönä kahdelta ravintolasta anastettiin yösäilöön menevä turvapussi ravintolan sulkemisaikaan.

Teräsmiehen pukuun ja tonttulakkiin pukeutunut parikymppinen mies oli napannut turvapussin käsiinsä tarjoilijan siivotessa paikkoja. Tarjoilija oli ehtinyt kuitenkin vetää tekijältä takin pois päältä ennen pakoa yön pimeyteen.

Varkaan epäonneksi takin avulla hänen henkilöllisyytensä selvisi pian ja poliisipartio löysi hänet anastettujen rahojen ja asujensa kanssa kotoaan. Mies tuotiin poliisilaitokselle kiinniotettuna odottamaan päivän kuulusteluja.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa