Vaarallista leikkiä, linja-auton perässä roikkunut poika osui pakettiautoon

Vantaalla kaksi poikaa roikkui liikkeellä olleen linja-auton perässä Kulomäentieltä Sipoontielle tiistaina klo 15.20. Linja-auton perässä ajaneen pakettiauton kuljettaja huomasi poikien hyppäävän bussipysäkillä linja-auton takapuskurille roikkumaan.

Linja-auton tullessa Lahdentielle johtavaan ramppiin, hyppäsivät pojat vauhdissa kyydistä. Toinen pojista osui linja-auton perässä ajaneen pakettiauton vasempaan etuoveen. Pojat juoksivat metsään pakoon, vaikka pakettiauton kuljettaja huusi heitä palaamaan paikalle.

Pakettiauton vasemmassa etuovessa on painauma ja sivupeilin on vääntynyt ja sen peiliosa on rikki. Linja-autonkuljettaja ei ollut huomannut poikia ennen kuin he hyppäsivät pois kyydistä.

Vantaan poliisi pyytää bussin perässä roikkuneita poikia tai asiasta jotain tietäviä ottamaan yhteyttä numeroon 071 873 6812.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa