Valio vetää myynnistä kahvikermaa

Valio on poistanut myynnistä erän kahvikermaa, koska siinä on havaittu pakkauksia, joiden kerma on pahanmakuista, rakenteeltaan kokkareista ja haisee pahalta. Virheelliset tuotteet tunnistaa pakkauksen pullistumisesta.

Kyseessä on Valio kahvikerma 10 % laktoositon -kahvikerma, jonka pakkauskoko on 3,3 dl. Valmistuspäivä on 17.12.2012 ja parasta ennen -päivämäärä 15.2.2013. Valion mukaan tuote ei ole terveydelle vaarallinen.

Todennäköisesti pakkauskoneen toimintahäiriön vuoksi tapahthtuneesta virheestä on tiedotettu tukku- ja vähittäiskaupoille, jotka ovat poistaneet virheelliset tuotteet myynnistä. Hyvitystä varten virheelliset tuotteet kannattaa palauttaa ensisijaisesti siihen myymälään, josta ne on ostettu.

Valio pahoittelee kuluttajille virheestä mahdollisesti aiheutunutta haittaa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa