Vankikarkuri oli huomaamaton: Lauloi karaokea ja tappeli baarissa

Lahtelaisessa lähiöbaarissa noin 25-vuotias mies vietti leppoisaa lauantai-iltaa karaokea laulellen. Jostain syystä miehelle tuli riitaa toisen asiakkaan kanssa, seurauksella että miehet menivät selvittelemään välejään baarin ulkopuolelle.

Paikalle kutsuttiin poliisipartio selvittämään asiaa. 25-vuotiaan havaitessa poliisipartion hän juoksi takaisin baariin sisälle. Partio meni perässä ja löysi miehen piileksimästä henkilökunnan sosiaalitiloista.

Syy piileskelyyn selvisikin poliisille nopeasti, sillä mies oli karkumatkalla pääkaupunkiseudulla sijaitsevasta rangaistuslaitoksesta.

Karaokelaulanta loppui sillä erää siihen paikkaan ja mies kuljetettiin Lahden pääpoliisiaseamalle odottamaan vankikuljetusta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa