Varakas mies jätti 8 euron ruuan maksamatta, sai sakkoa tuli 1464 euroa

Aamulehti uutisoi, että Helsingin Stockmannilla ruokaostoksilla käynyt viisikymppinen mies otti hyllystä sushiannoksen ja söi sen. Asiassa ei olisi mitään erikoista, mutta mies jätti kassalla tyhjän sushipakkauksen ostoskärryyn, eikä maksanut sitä.

Paikalle kutsutulle poliisille mies kertoi, että hän oli unohtanut noin 8 euroa maksaneen tyhjän pakkauksen ostoskärryyn. Myymäläetsivä kuitenkin oli nähnyt miehen siirtävän tyhjää pakkausta useaan otteeseen muiden tuotteiden tieltä.

Miehen vuositulot olivat muutama vuosi sitten yli 250 000 euroa. Sakkoa näpistyksestä tuli 1 464 euroa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa