Äidin epäillään murhanneen kaksosvauvat, isä ei tiennyt mitään

Klaukkalassa sijaitsevasta asunnosta löytyi lokakuun alussa poliisin kotietsinnässä lapsen ruumis. Asiasta käynnistetyn esitutkinnassa ilmenneiden tietojen vuoksi tehdyssä maastoetsinnässä löytyi toisen lapsen ruumis.

Tutkimuksissa on selvinnyt että vainajat ovat vastasyntyneet kaksoset, jotka ovat surmatt viimevuoden kesäkuun lopulla. Pooliisi epäilee teoista lasten äitiä. Lasten isä ei ole tiennyt raskaudesta, eikä hänellä ole osuutta surmatekoihin.

Vauvoilta löytyneiden vammojen laadun, sekä esitutkinnassa kertyneiden – harkittuun tekoon viittaavien seikkojen vuoksi- tapausta tutkitaan kahtena murhana. Asian tutkinnassa on kuultu lukuisia henkilöitä sekä Suomessa että Virossa.

Esitutkinnassa esille tulleiden seikkojen perusteella tekoon ovat saattaneet johtaa taloudelliset ja sosiaaliset seikat. Asia siirretään syyteharkintaan viimeisten oikeuslääketieteellisten ja  asiantuntijalausuntojen saavuttua.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa