Facebook kiertoviesti on virheellinen, kadonnutta ei ole löydetty

Vaasan Vetokannakselta katosi 20.2.2013 klo 13.30 aikaan kotoaan Alzheimerin tautia sairastava Pentti Lampinen. Lampisella oli kadotessaan päällään tummansininen Fjällräven takki jossa punaiset olkapoletit, tummat toppahousut, vaalea kaulahuivi ja korvaläpällinen fleecelakki.

Pohjanmaan poliisilaitoksen mukaan sosiaalisessa mediassa leviää sanomalehti Pohjalaisen vuoden 2008 juttu, jossa Alzheimerin tautia sairastava mies on löydetty Laihialta. Edellä mainittu tapaus ei liity Lampisen katoamiseen.

Kadonneen etsinnät ovat jatkuneet viime yön tuloksettomina. Poliisille tulleiden vihjeiden perusteella on mahdollista, että Lampinen on liikkunut Gerbyn / Vestervikin alueella Vaasassa.

Poliisi ja Vapaaehtoinen pelastuspalvelu etsivät Lampista Gerbyn ja Vestervikin alueelta.. Alueella asuvia pyydetään tarkistamaan pihojaan ja rakennuksiaan. Tuoreita havaintoja otetaan vastaan hätänumerossa 112 ja muita havaintoja ja vihjeitä numerossa 071 87 49526

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa