Kaikuranta tyhjensi palkintopöydän Iskelmä Gaalassa

Kolme kuukautta sitten esikoisalbuminsa julkaissut Jesse Kaikuranta tyhjensi palkintopöydän Iskelmä Gaalassa sunnuntai-iltana. Kaikuranta korjasi potin peräti neljässä kategoriassa.

Tampere-talossa järjestetyssä gaalassa Kaikurannan esikoissingle ’Vie mut kotiin’ äänestettiin vuoden iskelmäksi ja hän vei voiton myös tulokas-, miesartisti- sekä albumi-sarjoissa. Vuoden viihdyttäjänä palkittiin Chisu, naisartistin palkinnon voitti Laura Närhi ja yhtye-palkinnon sai Yö.

Pro Iskelmä -tunnustuspalkinto myönnettiin tänä vuonna Vain Elämää -ohjelmalle. Perusteluissa korostettiin ohjelman sekä sitä seuranneiden levyjen ja konserttien nostaneen iskelmä- ja kevyen musiikin huomiota ja arvostusta maassamme.

Vain elämää ei ollut ketään vastaan. Se oli kaikkien puolesta, ja kaikkien puolella. Täynnä tunteita. Aitoutta, herkkyyttä ja riemua. Se antoi yhteisiä kokemuksia ja yhdisti sukupolvia. Moni pääsi näkemään, kokemaan ja tutustumaan ihailemiinsa artisteihin lähempää kuin koskaan. Samalla he tutustuivat artisteihin, joista tuskin olivat aiemmin kuulleet paljon nimeä enempää. Se oli kuin hyvä iskelmä. Siis hitti. Siksi sen tuotantoyhtiö, artistit ja muut taustavoimat ovat ansainneet Pro iskelmä-palkinnon, toteaa Iskelmä-radion toimituksesta koostunut raati perusteluissaan.

Pro Iskelmä myönnetään henkilölle, yhteisölle tai muulle taholle, joka on omalla työllään merkittävästi edistänyt kotimaista iskelmä- ja kevyen musiikin kulttuuria 2000-luvulla.

Kategoria(t): Viihde Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa