Kavereiden mukaan mies ”kaatui rappusissa”, hakkasivat oikeasti hengiltä

Hämeenlinnan Tuuloksessa asunnosta 14.2.2013 löytyi viisi vahvasti juovuksissa ollutta 30 – 55 -vuotiasta juhlijaa. Yhdellä oli melkoisesti vammoja kasvoissa ja ympäri kehoa.

Muut kertoivat, että mies oli kaatunut pari tuntia aikaisemmin rappusissa. Tätä tarinaa poliisi ei uskonut, sillä vammat on selvästi aiheutettu lukuisilla lyönneillä. Harvoin portaissa kaatumisesta tulee tupakan polttojälkiä jalkoihin.

Tutkinnassa on ilmennyt, että kolme miestä on pahoinpidellyt uhria kahdessa eri asunnossa useiden tuntien ajan. Uhria on hakattu eri puolille kehoa, häntä on poltettu tupakalla ja hiuksia revitty päästä. Tekotapaa voi luonnehtia erittäin julmaksi.

Pahoinpidelty 37-vuotias mies kuoli maanantaina 18.2. illalla sairaalassa. Teosta epäillyt 31, 42 ja 55-vuotiaat miehet vangittiin maanantaina 18.2. Tänään 25.2. teosta epäiltyjen vangitsemista jatkettiin todennäköisin syin epäiltyinä henkirikokseen.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa