Lottovoittaja irtisanoutui heti maanantaina

Loton 2,25 miljoonan euron voitto sai jalat vapisemaan ja kainalot hikoilemaan. Yöunet menivät, mutta aamulla uusmiljonäärin mieli oli silti vakaa ja hän soitti maanantaina työpaikalleen ja irtisanoutui.

Kerroin, etten palaa enää jatkamaan kesken jääneitä tehtäviä. Kuului naurua ja onnitteluja.

Voittaja ei aio kuitenkaan jäädä laiskottelemaan. Ainakin harrastuksille jää nyt alkuvaiheessa enemmän aikaa, kaavailee miljonääri, jolla on vielä vuosikymmeniä eläkeikään. Voittaja sai tietää onnenpotkustaan vasta sunnuntaina töissä.

Olin ylitöissä. Työkaveri kertoi voiton osuneen Järvenpäähän. Hän arveli, että voittaja olen minä. Kävin katsomassa taukohuoneen peltikaapissa olevaa tositetta. Neljä ensimmäistä numeroa oli oikein. Sitten alkoi vapisuttaa… Kun selvisi, että minulla on täysosuma, piti soittaa puoliso hakemaan minut töistä. En uskaltanut enää ajaa itse autolla. Jalat eivät pitäneet. Menin ihan lötköksi ja sekaisin, naureskelee voittaja.

Kotimatkalla pariskunta kävi kioskilla tarkistamassa, onko voitto totta. Myyntipääte ilmoitti suuresta voitosta ja myyjä kehotti ottamaan yhteyttä Veikkaukseen. Kioskilta otettiin mukaan pullo olutta ja pullo limpparia samalla kun voittoa varmistettiin.

Lottovoittaja jätti rivinsä Järvenpään Prismassa. Kierros oli 6/2013. Täysosumia oli kaksi, joten voitto-osuus oli 2,25 miljoonaa euroa.

Jätän tavallisesti kaksi riviä, mutta nyt tein kolme. Koneen arpomista riveistä kuitenkin jo se ensimmäinen toi täysosuman. Ei harmita yhtään, että voitolla on toinenkin jakaja. Onnea vaan hänellekin!

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa