Poliisi: On se merkillistä, ettei toista ajatella lainkaan

Kanta-Hämeen poliisi on hermostunut parkkipaikoilla peltejä paukutteleviin ruttaajiin, jotka
pötkivät pakoon. Nytkin on kirjautunut monta tällaista väärää toimintatapaa.

Hämeenlinnan uimahallin parkkipaikalla lauantaina paukautettiin autolla pysäköidyn auton takakulmaan. Riihimäen Prisman parkkipaikalla törmättiin samaisena lauantaina henkilöautoon. Pakeneminen paikalta oli ainoa toimenpide molemmissa tapauksissa.

Viime päivinä näitä markettien parkkipaikoilla kolhimisia on ollut useita, joissa on livistetty tietoja jättämättä.

Autoissa on sitä varten pakolliset liikennevakuutukset, että ne korvaavat toiselle aiheutetut vahingot. Jättäkää tiedot tai ilmoittakaa ne poliisille, jotta syytön saa korvaukset kolhuista. On se merkillistä, ettei toisen tuntemuksia ajatella lainkaan, kirjoittaa komisario Ilkka Iivari tiedotteessa.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa