Wiskarin uusi levy julkaistaan huhtikuussa, tässä uusi single

Arttu Wiskarin toinen pitkäsoitto julkaistaan vihdoinkin huhtikuussa. Levy on jatkoa vuonna 2011 ilmestyneelle debyyttialbumille Arttu Wiskari, jota on myyty platinaan oikeuttava määrä eli yli 20 000 kappaletta.

Arttu

Fanit muistavat Wiskarin jättihiteistä Mökkitie ja Tuntematon potilas. Huhtikuussa ilmestyvän albumin ensimmäinen single on Ikuisesti kahdestaan, koskettava rakkaustarina lapsettomuudesta.

Odotan todella hyvällä ja jännittyneellä fiiliksellä miten ensimmäinen sinkku otetaan vastaan. Nyt voi sanoa, että ainakin biisejä ja levyä on hierottu! On upeaa päästä vetämään keikoille uusia kappaleita, niiltä se palaute viimeistään saadaan. Haluan myös kiittää faneja kärsivällisyydestä, Arttu sanoo.

Kategoria(t): Viihde Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin Wiskarin uusi levy julkaistaan huhtikuussa, tässä uusi single

  1. pTS sanoo:

    Huonolta kuulostaa. En osta.

Vastaa