2-vuotias jäi rysän päältä kiinni, tiirikoi lukon auki

Suomalaisen sananlaskun mukaan ”Minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa”. Jos tämä pitää yhtään paikkansa, tämä kaksivuotias pikkupoika on tulevaisuudessa mestarivaras.

Pojan äiti Joann Moser alkoi epäillä tämän touhuavan öisin luvattomuuksia. Äiti päätti kuvata videokameralla, että mitä poika touhuaa.

Videolla poika hiipii huoneestaan ulos ja yrittää avata siskonsa huoneen ovea. Poika tiirikoi lukossa olevan oven auki kynsileikkurilla. Tämän jälkeen poika varastaa siskonsa lelun omaan huoneeseensa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa