Cheekille toinenkin mahtava jäähallikeikka

Cheekin Helsingin jäähallissa syyskuussa järjestettävän keikan liput myytiin viime viikolla loppuun alle tunnissa. Aamulla koko kansan Cheek paljasti Radio Novan Enbuske & Linnanahde Crew:n ohjelmassa, että on tulossa toinenkin jäähallikeikka.

Aistittiin palautetta ja päädyttiin siihen, että tehdään toinenkin jäähallikonsertti. Konsertti kattaa minun koko uran, siellä on vierailijoita ja livebändiä. Ihan hullu fiilis tästä, Cheek kertoi.

Uuden, sunnuntaina 22.9.2013 klo 17 järjestettävän keikan lipunmyynti alkaa torstaina 14.3.2013 klo 9 Lippupalvelussa. Ensimmäisen keikalle lippuja oli myynnissä noin 7000. Lippujen hinta on 34,50 euroa.

Yksi isoista haaveistani on ollut järjestää soolokeikka jäähallissa, mutta en koskaan kuvitellut sen olevan mahdollista Cheek jatkaa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa