Eläköön ilmastointiteippi: Näin avaat tiukimmankin purkin

Etkö saa purkin tiukkaa kantta auki millään, vaikka tekisit mitä tahansa? Tiesitkö, että ilmastointiteippi auttaa sinua tässäkin ongelmassa?

Katso alta YouTube-video, jossa näytetään miten tämä oikein toteutetaan.

Tiesitkö tämän ilmastointiteipistä:

Ilmastointiteippi kehitettiin Yhdysvalloissa vuonna 1942 vedenkestäväksi ammuslaatikoiden sulkijaksi. Pian teipin käyttöönoton jälkeen sotilashenkilöt huomasivat ilmastointiteipin monikäyttöisyyden aseiden, ajoneuvojen ja lentokoneiden korjaamisessa. Toisen maailmansodan jälkeen teippi vauhditti asuntobuumia ja toimi ilmastointi­kanavien yhteenliittäjänä.

Wikipedia

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa