Fazer jakaa ilmaiseksi 50 000 Mignon-munaa

Fazer lahjoittaa pääsiäisviikolla yhteensä 50 000 Mignon-munaa hyväntekeväisyyteen. Munia jaetaan muun muassa sairaaloihin, SOS-lapsikyliin, HelsinkiMissiolle, vanhainkodeille sekä Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyölle.

Mignon-muna on rakastettu pääsiäisherkku, joka saapui suomalaisten huulille jo vuonna 1896. Yrityksen perustaja Karl Fazer toi tuoteidean Saksasta, kertoo Fazer Brands Suomen toimitusjohtaja Tom Lindblad.

Mignon

Tuotannossa käyneen inhimillisen erehdyksen takia Fazer-kukko muni täksi pääsiäiseksi pieniä määriä maitoa sisältäviä Mignon-munia. Kaikki tuotteet tarroitettiin pikimmin varoituksella ”saattaa sisältää maitoproteiinia ja laktoosia”.

Fazer pyytää maitoproteiinille allergisia kuluttajia ja laktoosi-intolerantikkoja välttämään tänä vuonna Mignon-munien nauttimista varmuuden vuoksi johtuen tuotteiden mahdollisesti sisältämästä maidosta ja laktoosista. Muille tuotteet ovat turvallisia.

Lisäksi Helsingin Kluuvikadulla Karl Fazer Cafén edustalla jaetaan Mignon-munia pääsiäislauantaina 30.3.2013 klo 10 – 18 välisenä aikana.

Kategoria(t): ruoka Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa