Filmtown tarjoaa ilmaiseksi 100 grammaa irtokarkkeja

Nyt on aika pistää suut makeaksi perjantain kunniaksi. Vuonna 1991 perustettu videovuokraamoketju Filmtown nimittäin tarjoaa asiakkaailleen ilmaiseksi 100 grammaa irtokarkkeja.

Ilmaisiin karkkeihin pääsee käsiksi, kun tilaat karkkeihin oikeuttavan henkilökohtaisen koodin sähköpostiisi. Koodilla voi lunastaa karkit mistä tahansa Filmtown-myymälästä. Tarjous on voimassa 31.3.2013 asti.

Huomioi kuitenkin, että ”rekisteröitymällä Kampanjaan rekisteröityy samalla Valtuusto -etuklubin (valtuusto.com) jäseneksi. Valtuustoon liittyneet saavat jatkossa hyviä, kohdennettuja etuja ja tarjouksia puhelimeen ja sähköpostiin yhteistyökumppaneiltamme maksimissaan kerran viikossa.”

Kategoria(t): Vinkit Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa