Finnairin matkustajat testaavat langatonta verkkoa ja HP:n uusia tabletteja

Finnair aloittaa kaksi kuukautta kestävän tablettien ja langattoman internetyhteyden kokeilun yhdessä Airbus A330 -laajarunkokoneessaan. Sekä reitti- että tilauslentoja lentävässä OH-LTT-koneessa on huomisesta alkaen käytössä langaton verkko.

 

hp_elitepad_900_1-580x448

 

Haluamme jatkuvasti parantaa asiakkaidemme lennonaikaista viihtyvyyttä. Kokeilulla testaamme langattoman verkon toimivuutta mannertenvälisillä lennoilla ja matkustajien laitteiden käyttöä lennon aikana, kertoo Finnairin asiakaskokemuksesta ja palvelutuotteen kehittämisestä vastaava johtaja Peter Gabrielsson.

Reittilennoilla kokeilu tapahtuu businessluokassa ja lomalennoilla Comfort-luokassa. Matkustajille tarjotaan lennon ajaksi käyttöön HP ElitePad -tabletti, joka sisältää elokuvia, tv-ohjelmia, musiikkia ja pelejä. Lisäksi mukana on hyvinvointiin liittyviä ohjelmia, kuten aikaeroa helpottava rentoutussovellus.

Kehitimme Finnairille visuaalisesti upean viihdejärjestelmän, joka perustuu Windows 8 -käyttöjärjestelmän mullistavaan, kosketuksella toimivaan käyttöliittymään ja nopeaan sovelluskehitystyöhön. Viihdejärjestelmän tarjoama käyttökokemus tulee ihastuttamaan tuhansia lentomatkustajia, kertoo Microsoftin palveluista Suomessa vastaava johtaja Riitta Eiskonen.

Kategoria(t): Elektroniikka Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa