Huippugolffari kiipesi yli 3 metrin korkeuteen puuhun lyömään

Yhdysvaltojen Floridassa pelatussa golfin Arnold Palmer -kutsuturnauksessa nähtiin mielenkiintoinen lyönti. Espanjalainen Sergio Garcia löi pallon puuhun noin 3,5 metrin korkeudelle, jonne hän kiipesi perässä.

Garcia löi pallon yhdellä kädellä tyylikkäästi takaisin väylälle ja hyppäsi itse alas puusta. Garcia ilmeisesti loukkasi itsensä tilanteessa, sillä hän joutui keskeyttämään turnauksen olkapää- ja nilkkakipujen vuoksi.

Aluksi kiipesin ylös tarkistamaan pallon ja näin, että voisin lyödä sen yhdellä kädellä. Onneksi kaikki meni hyvin, Garcia kommentoi verkkosivuillaan.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa