Kadonnut hiihtäjä löytyi kuolleena

Ivalossa katosi perjantaina 15.3. hiihtämään lähtenyt paikkakuntalainen 61-vuotias nainen. Poliisi käynnisti etsinnät lauantaina 16.3. lähiomaisen tekemän ilmoituksen johdosta.

Naisen maastoetsintään osallistui 6 rajavartioston moottorikelkkapartiota, yksi rajavartoioston autopartio ja helikopteri. Vapaaehtoisen pelastuspalvelun etsijöitä oli 9, joista muodostettiin 4 etsintäpartiota.

Yön ankarasta pakkasesta huolimatta kadonneen toivottiin löytyvän vielä elossa, mutta toisin kävi. Rajavartioston kelkkapartio löysi kadonneen kuolleena Mukkavuopajalla kulkevan ladun läheisyydestä maastosta kello 22:45.

Tapahtumaan ei epäillä liittyvän rikosta. Poliisi omasta puolestaan kiittää yhteistyöstä.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa