Kaksi nuorta kuoli kolarissa

Alajärven Lehtimäellä Kirkonkyläntiellä maanantaina 4.3.2013 noin klo 17.30 noren naisen kuljettama henkilöauto lähti tiellä hallitsemattomaan luisuun sillä seurauksella, että auto ajautui vastaan tulleen linja-auton keulaan.

Törmäyksen seurauksena alavutelainen vuonna 1994 syntynyt auton kuljettajana toiminut nainen sekä matkustajana ollut alajärveläinen vuonna 1992 syntynyt mies kuolivat kolarissa saamiinsa vammoihin.

Tapahtuma-aikaan kestopäällystetty tie oli tamppaantuneen lumen ja jään päällystämänä hyvin liukas.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa