Kauppias hankki sinkuille eriväriset ostoskorit

Helsingin Sanomat uutisoi, että Espoon Iso Omena -kauppakeskuksen K-Citymarket on ottanut käyttöön sinkkukorit. Viikonlopusta lähtien sinkut ovat voineet kerätä ostoksiaan keltaisiin ostoskoreihin.

Sinkkukoreja oli aluksi parikymmentä, ja kaikki olivat jatkuvasti käytössä. Suomesta ei löytynyt enempää keltaisia koreja, joten meidän piti tilata lisää Ruotsista. Nyt meillä on niitä 40–50 kappaletta, kauppias Toni Pokela kertoo.

Kyseessä on myymälän oma kokeilu, joka on ilmeisesti tuottanut jo tulosta. Kauppiaan mukaan juomahyllyn luota löytyi viime lauantaina tyhjä sinkkukori. Myös sinkkukoreja kanniskelleiden asiakkaiden välille on syntynyt keskusteluja.

Me täällä mietimme, että olikohan siinä kahdet ostokset päätyneet lopulta samaan koriin, Pokela naurahtaa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa