Kerjäläisille rahan antaminen voi aiheuttaa kuoleman

Kill Arman -realityohjelmista tuttu Arman Alizad varoittaa julkaisemallaan videollaan matkailijoita yleisestä virheestä. Hänen mukaan kerjäläisille ei pidä antaa rahaa.

Te voitte luulla muuttavanne pienen nälkää näkevän elämän sillä, että te annatte sille 50 euroa, joka on paikan päällä aivan suunnattoman suuri raha. Te saatatte muuttaa sen elämän niin paljon, että joku narkkari odottaa, että te ootte poistuneet paikan päältä, vie lapsen nurkan taakse, tappaa sen ja ottaa siltä sen rahan.

Suomalainen televisiotähti tunnetaan vauhdikkaista an, joissa hän on matkustanut ympäri maailmaa. Parhaillaan Alizad kuvaa sarjan kolmatta tuotantokautta, jossa hän tutustuu muun muassa maailman köyhimpien alueiden elämään.

Nyt Arman kertoo verkossa , mitä yleistä virhettä tulee erityisesti välttää ulkomailla.

– Kun matkustatte maailmalla, niin on tiettyjä asioita, joita ei pidä tehdä, vaikka te kuvittelette, että te autatte. K Se on oikeasti todella vaarallista, Arman Alizad kertoo.

Arman Alizad tuki lasten koulutusta Manilassa ja vei paikallisen slummin koululle tavara- ja rahalahjoituksen yhteistyössä Verkkokauppa.comin kanssa.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta artikkeliin Kerjäläisille rahan antaminen voi aiheuttaa kuoleman

 1. Petri sanoo:

  Nyt onkin kova paikka kun pitää päättää kuunnellako Arman Alizadia vai Jyrki Kataista. Molemmat ovat kovia tyyppejä. Molemmilla on tässä asiassa päinvastaiset mielipiteet. Alizadin mukaan ei kannata antaa kerjäläiselle pennin jeniä, toisaalta Kataisen mukaan kenelle tahansa kysyjälle voidaan vipata vaikka miljardi taikka kymmenen.

 2. pTS sanoo:

  Petri voisi itse mennä näyttämään asiantuntemustaan vaikka Arkadianmäelle. Me muut sitten nauramme ja vittuilemme sinulle. 🙂

 3. Petri sanoo:

  Jos saisin ääneni kuuluviin, pyytäisin jengiä lopettamaan rahan jakamisen kreikkalaisille, unkarilaisille, irlantilaisille, latvialaisille, portugalilaisille, romanialaisille ja espanjalaisille. Lisäksi pyytäisin ehdottomasti olemaan vippaamatta italialaisille, koska ne tyypit vasta ovatkin kaulaansa myöten lirissä: http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/italy

 4. pTS sanoo:

  Kannattaisi siinä tapauksessa perustaa oma puolue. Sooloilulla et saavuta mitään.

Vastaa