Kilpailija ei selviytynyt, Ranskan Selviytyjät peruttiin

YLEn mukaan Ranskan Selviytyjät tosi-tv-sarjan kuvaukset päättyivät ikävästi jo ensimmäisenä päivänä Kambodzhassa. Televisiokanava TF1 ilmoitti sarjan perumisesta, kun 25-vuotias kilpailija Gerald Babin kuoli yllättäen.

Babin oli valitellut haastetehtävän aikana krampeista ja saanut sarjan lääkäriltä hoitoa. Hänet siirrettiin hoitoon Sihanoukvilleen, jossa hän kuoli sydämenpysähdykseen.

Kilpailijat ovat jo palanneet kotiin. Perheenjäsenet ovat saapuneet Kambodzhaan noutamaan ruumista, Kambodzhan turismista vastaava ministeri Thong Khon kertoi.

Selviytyjistä on eri puolilla maailmaa kymmeniä versioita. Vuonna 2009 Bulgarian Selviytyjissä 53-vuotias kilpailija kuoli sydänkohtaukseen ja samana vuonna Pakistanin versiossa kilpaillut 32-vuotias kilpailija hukkui.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa