Lidl vetää pakastettuja ankankoipia myynnistä

Elintarviketurvallisuusvirasto Evira tiedottaa, että Lidl-myymälöissä myynnissä olleet ”Moulin Vert” pakastetut ankankoivet ovat vedetty markkinoilta.

Ranskassa valmistetuissa ankankoivissa on markkinoijan omavalvontatutkimuksissa todettu salmonellaa. Takaisinvedettävän erän parasta ennen -päivämäärä on 1.2.2015 ja erätunnus on 7809. Pakkauskoko on 350 grammaa.

Valmistaja pyytää asiakkaita palauttamaan kyseiset tuotteet Lidl-myymälään, jossa tuotteen hinta korvataan. Lisätietoja saa Lidl Suomi Ky:n asiakaspalvelusta, p. 0800 05435 tai asiakaspalvelu lidl.fi

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa