Luuseri mies tönäisi riidan päätteeksi naisen metron eteen

Helsingin Hakaniemessä lauantaina 16.3.2013 klo 14.25 31-vuotias mies tönäisi 27-vuotiaan naisen metroraiteille.

Paikalla olleiden silminnäkijöiden mukaan pariskunnalla oli ollut riitaa ja mies tönäisi naisen itään päin menossa olleen metron eteen. Metro ajoi naisen päältä, mutta alustavien tietojen mukaan nainen ei loukkaantunut vakavasti vaan selvisi ruhjevammoilla.

Tapahtumaa tutkitaan tapon yrityksenä. Rikoksesta epäilty on otettu kiinni.

Metroliikenteelle aiheutui tapahtuman takia noin tunnin pituinen häiriö.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa