Mies ahdisteli pikkupoikaa Lahdessa

Lahden Mukkulassa Lapakadun lähistöllä tiistaina 4.3.2013 noin klo 18 aikaan keski-ikäinen kaljupäinen mieshenkilö lähestyi yksin kävelemässä ollutta 9-vuotiasta poikaa ja pyysi rahaa. Tällöin poika vastasi, ettei hänellä ole rahaa.

Päijät-Hämeen poliisilaitoksen mukaan mustaan toppatakkiin ja farkkuihin puketunut mies tarttui poikaa kädestä kiinni, tutki pojan taskut ja anasti sieltä löytämänsä 20 euron setelin. Tämän jälkeen mies päästi otteen irti ja poika pääsi jatkamaan matkaa. Mies poistui paikalta ostoskeskuksen suuntaan.

Sama mies on kuukausi sitten lähestynyt samalla alueella kyseistä poikaa ja tarttunut häntä myös kädestä kiinni. Tällöin pojalta ei anastettu mitään.

Poliisi on kuulustellut asiaan liittyen epäiltynä yhtä henkilöä. Poliisi pyytää mahdollisia silminnäkijöitä olemaan yhteydessä poliisiin. Vihjepuhelin: 071 873 4000

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa