Mies ampui toista ravintolassa riidan päätteeksi

Tampereen Peltolammilla paikallisessa ravintolassa yöllä noin klo 01.20 syntyi riitaa vuonna 1983 syntyneen miehen ja vuonna 1970 syntyneen miehen välille.

Nuorempi mies otti riidan seurauksena esille käsiaseen ja ampui toista miestä kerran reiteen. Pirkanmaan poliisi tutkii tapahtunutta ampumista tapon yrityksenä, vaaran aiheuttamisena sekä ampuma-aserikoksena.

Ravintolassa oli tapahtumahetkellä useita muitakin asiakkaita, jotka joutuivat vaaraan ampumisen johdosta. Poliisin saapuessa paikalle oli ampujaksi epäilty mies paennut paikalta, eikä häntä yön aikana suoritetuissa etsinnöissä tavoitettu. Myös ase on toistaiseksi kateissa.

Uhrilla ei ole välitöntä hengenvaaraa. Epäillyn henkilöllisyys on poliisin tiedossa ja hänet pyritään tavoittamaan mahdollisimman pian.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa