Mies kuoli rajussa ulosajossa, auto kimposi hirviaidasta kymmeniä metrejä ja katkesi kahtia

Siikajoella lauantain vastaisena yönä kasitietä kohti Revonlahtea saksalaisvalmisteisella henkilöautolla ajanut 1987 syntynyt pohjoiskarjalainen mies menehtyi rajussa ulosajossa. Onnettomuus sattui alustavan tutkinnan perusteella klo 01.00 – 06.45 välillä.

Auto oli jälkien perusteella kovassa vauhdissa suistunut vasemmalle puolelle vastaantulevan kaistan ylitse penkkaan. Sieltä auto oli ottanut kimmokkeen lentäen useita kymmeniä metrejä jatkaen matkaa hirviaidan lävitse törmäten hirviaidan jälkeen metsänpuolella useampaan puuhun.

Ulosajon rajuudesta kertoo se, että auton runko katkesi törmäyksissä kahtia ja katto kuoriutui pois. Autossa ei ollut kuljettajan lisäksi muita ja todennäköisesti kuljettaja on kuollut tapahtumapaikalle heti törmäyksen jälkeen, kertoo Jokilaaksojen poliisilaitoksen kenttäjohtaja Kari Kallunki.

Yön pimeydessä tielläliikkujien on ollut huomattavan vaikeaa huomata auto metsässä ja sen vuoksi asiasta tuli poliisille ilmoitus vasta aamulla klo 06.45. Todennäköisesti ulosajo oli sattunut aiemmin yöllä. Poliisi jatkaa asian tutkintaa yhdessä tutkijalautakunnan kanssa.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa