Mies pelasti lapset hain hampaista, työnantaja antoi potkut

Australiassa Queenslandissa lomailemassa ollut 62-vuotias brittimies Paul Marshallsea nousi sankariksi, kun hän esti haita hyökkäämästä rantavedessä uineiden lasten kimppuun. Marshallsea nappasi haita pyrstöstä kiinni ja veti sitä kohti syvempää vettä. 

Tapaus tietenkin taltioitui videolle ja päätyi nopeasti mediaan.  Tätä kautta sankariteko kantautui työnantajan korviin, joka päätti antaa miehelle potkut luottamuspulan vuoksi. Mies oli nimittäin stressin vuoksi pitkällä sairauslomalla.

Vaikka et ollut kyvykäs työskentelemään, olit kuitenkin tarpeeksi hyvässä kunnossa matkustaaksesi Australiaan. Tuoreiden uutiskuvien mukaan tartuit haita pyrstöstä ja vältyit täpärästi puremalta hyppäämällä nopeasti pois hain tieltä, kirjoittaa työnantaja BBC:n mukaan.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa