Naiset potkivat taksijonossa etuilijaa päähän

Helsingin Rautatieaseman taksitolpalla lauantaina 2.3.2013 aamuyöstä taksijonossa jo pidempään seisonut 38-vuotias nainen oli huomannut tuttavansa olevan läheisellä grillillä. Nainen oli lähtenyt tervehtimään tuttavaansa ja jättänyt kauppakassinsa paikkansa merkiksi taksijonoon.

Palattuaan hetken kuluttua takaisin entiselle paikalleen taksijonoon oli jonoon myöhemmin tulleet naiset alkaneet syyttää 38 -vuotiasta etuilusta. Lopulta naiset tarttuivat tätä hihasta ja vaatineet 38 -vuotiasta menemään jonon päähän.

38 -vuotiaan kieltäydyttyä, toinen naisista tönäisi hänet maahan ja toinen potkaisi muutaman kerran samalle puolelle pään alueelle.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin Naiset potkivat taksijonossa etuilijaa päähän

  1. Eeva sanoo:

    no ei sitten muuta kuin hyvää parempaa naistenpäivää… voi meitä kun meitä on niin paljo…ja pahoja, sano entinen mamma

Vastaa