Poliisin huomio heräsi: Ravintola-asiakkaat kävivät autolla ja palasivat sisälle

Helsingin poliisi oli viikonloppuna suorittamassa huumausaineen katuvalvontaa Pohjoisella rautatienkadulla, kun he havaitsivat läheisestä ravintolasta useiden asiakkaiden käyvän pysäköitynä olleen henkilöauton luona.

Viron kilvissä olevan auton lähdettyä liikkeelle poliisi päätti tarkistaa ajoneuvon ja kuljettajan kunnon. Auton kuljettaja oli ajokortiton virolainen mieshenkilö. Mies puhalsi nollalukemat, mutta huumausaineen pikatesti näytti positiivista, joten hänet vietiin verikokeisiin.

Ajoneuvossa oli lisäksi kaksi muuta henkilöä. Kuljettajalta ja toiselta kyydissä olleelta mieheltä löytyi hallusta myös epäiltyä huumausainetta. Miehet otettiin kiinni.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa