Poliisin puhuttama lähti kuin hauki rannasta, unohti henkilökorttinsa ja yritti kuristaa vartijan

Helsingissä lauantaina 23.3.2013 kello 01:20 aikaan poliisipartio oli tarkistamassa ja puhuttamassa erään ajoneuvon kuljettajaa ja matkustajia. Ajoneuvon takapenkillä istumassa ollut mies lähti kuin hauki rannasta, ja juoksi kovaa vauhtia Länsi Pasilan suuntaan.

Poliisipartiot lähtivät etsimään miestä, koska tämä lähti ilman päällystakkia. Miehen henkilökortti jäi samalla poliisille.

Partioiden tullessa Palkkatilankatu 2 kohdalle, Huolintatalon autotallin ajoluiskasta kuului kovaa ääntelyä ja näkyi jotain liikettä. Partiot jalkautuivat ja huomasivat, että maassa oli selällään kaksi mieshenkilöä.

Päällimmäisenä oli G4S:n vartija ja alla hetkeä aikaisemmin juoksemaan lähtenyt mieshenkilö, joka kuristi vartijaa kaulan ympäriltä voimakkaasti.

Poliisi sai miehen luopumaan väkivallasta, ja hänet vietiin Töölön kisahalliin. Vartijaa kehotettiin menemään lääkäriin, mikäli hän tuntee kipua.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa