Prisma saapui Tallinnan satamaan

Tallinnan sataman D-terminaalin viereen on avattu turisteille ja S-ryhmän asiakasomistajille suunnattu Prisma Express. Pieni Prisma-myymälä tarjoaa sataman ja koko Tallinnan parhaat hinnat.

Prisma Express sijaitsee aivan Tallinkin laivojen saapumispaikan eli D-terminaalin vieressä. Prisma Expressin etuna muihin sataman liikkeisiin verrattuna on asiakasomistajien mahdollisuus saada Bonusta kaikista myymälässä myytävistä tuotteista. Maaliskuussa asiakasomistajat saavat Prisma Expressissä tuplabonukset, kertoo Prisma Peremarketin toimitusjohtaja Janne Lihavainen.

Prisma Express:n pinta-ala on noin 500 neliötä ja siellä on tarjolla juuri turistien suosimia tuotteita erittäin edullisesti. S-Etukortilla kaikista ostoksista kertyy Bonusta.

Prisma Peremarketilla on kahdeksan Prismaa ja yksi ravintolamaailma, ja se työllistää noin 1 200 henkeä Virossa. Prisma Peremarket aloitti toimintansa vuonna 2000. SOK:n tytäryhtiönä Virossa toimii myös AS Sokotel, joka harjoittaa Sokos Hotel Virun liiketoimintaa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa