Sauvakävelylle lähtenyt nainen katosi

Jalasjärvellä asuva 30-vuotias Niina Saarela on kadonnut. Saarela lähti eilen 6.3.2013 keskiviikkona klo 13:30 sauvakävelylenkille kotoaan Jalasjärven keskustasta, eikä hänestä ole havaintoja tämän jälkeen.

Niina Saarelan pituus on noin 165 cm ja hän on ruumiinrakenteeltaan tukevahko. Yllään hänellä on Rukan valkoinen ulkoiluasu, jossa tummat housut ja valkoinen takki, takin selässä ja hihoissa mustaa väritystä. Päässä harmaa pipo ja jalassa mustat lenkkarit ja käsissä kävelysauvat.

Saarela on käynyt tänä aamuna Nokian terveyskeskuksessa, josta hän on poistunut tänä aamuna n. klo 07:45. Saarela on tästä jatkanut matkaa Tampereelle ja on mahdollisesti edelleen Tampereen alueella.

Havainnot kadonneesta Niina Saarelasta voi ilmoittaa hätäkeskukseen numeroon 112 tai Etelä-Pohjanmaan poliisin Seinäjoen tutkintaryhmän numeroon 0400-762009.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa