Sisaren uhittelu päättyi veljen kuolemaan

Muuramen Nuutintiellä maanantaina iltapäivällä noin klo 15 naapuri oli nähnyt naapurin pihalle tulevan naisen. Nainen oli mukana tuomallaan astalolla huitoen lähestynyt pihalle mennyttä 59-vuotiasta veljeään.

Mies oli suojannut käsillään itseään ja vaatinut naista poistumaan pihalta. Nainen ei tiettävästi osunut mieheen. Nainen oli todistajan mukaan vaikuttanut raivostuneelta ja aggressiiviselta sekä hän oli tilanteen aikana huutanut kovaa.

Hetken kuluttua naisen jo ollessa poistumassa pihalta miehen havaittiin lyyhistyneen pihamaalle. Naapuri hälytti paikalle apua, mutta mitään ei ollut tehtävissä sairauskohtauksen saaneen miehen pelastamiseksi. Nainen oli jäänyt seuraamaan tilannetta sivusta.

Rikoksesta epäilty nainen kertoi menneensä tavoittelemaan veljeään, jonka kanssa oli ollut riidoissa yli kymmenen vuotta. Hän kertoo ottaneensa rautaputken mukaansa itsepuolustukseksi. Myös huitomisen hän on selittänyt itsepuolustukseksi.

Poliisi selvittää uhkausta ja sen  mahdollista vaikutusta miehen kuolemaan.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa