Suosittu ravintola etsii pelastajia Facebookissa – ”Törmäsimme jäävuoreen kuin Titanic”

Facebookissa helsinkiläisen Studioravintola Paksun yrittäjä Otto Helin on julkaissut ‎”Titanicin kapteenin viimeinen virsi” -päivityksen. Yrittäjä etsii pelastusta konkurssin partaalle ajautuneella ravintolalle.

Stadin parhaat pöperöt, loistavat puitteet, iloinen henkilökunta ja hyvä meininki kaikin puolin! Ja nyt on ovi kiinni kun rahat on loppu! Mahtavaa, Helin kirjoittaa.

City-lehden äänestyksessä parhaana tulokkaana palkittu ravintola on toiminut Helsingin Kluuvissa vain muutaman kuukauden. Yrittäjän mukaan he ” törmäsivät äävuoreen kuin Titanic aikanaan ja nyt on perä pystyssä ja pohja lähestyy.Kapteeni seisoo kannella viimeisenä ja musiikki pauhaa loppuun asti!”.

Ravintola yritetään pelastaa 99 euron Paksu-kantiskorteilla, joita myydään 3 000 henkilölle. Jos kortit menee kaupaksi, ”laiva nousee kuin sukellusvene Murmanskin satamassa!”.

Vituttaa niin paljon kaikkien mukana olleiden puolesta, että aion istua täällä ja paistaa vaikka itselleni pihviä kunnes poliisi minut täältä ulos kantaa, kirjoitus päättyy.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa