Tältä näyttää uusi Facebook

Facebook on jälleen kerran uudistumassa. Tällä kertaa uudistuksen kohteena on uutissivu, josta on tarkoitus tehdä ”henkilökohtainen sanomalehti”.

Uudistusten myötä Facebookin tulee entistä suurempia kuvia, myös mainoksina. Tilapäivitykset, tulevat tapahtumat ja kartat ovat ”suurempia ja kauniimpia”. Samoin lähes kaikki muukin on graafisesti hiottu uuteen uskoon. Käyttäjät on tarkoitus pitää aiempaa pitempään sivuilla.

Facebookin uudistunutta selainversiota ovat päässeet jo kokeilemaan ensimmäiset käyttäjät. Uudistus tulee voimaan piakkoin.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa