U-käännöksen tehnyt mopoautoilija aiheutti kolarin

Polvijärvellä Juuantiellä Haavikonmäen kohdalla maanantaina klo 11.24 postiautoa kuljettanut 49-vuotias mies oli aikeissa lähteä ohittamaan edellään ajanutta 77-vuotiaan miehen kuljettamaa mopoautoa.

Postiauton kuljettajan kertoman mukaan mopoauto alkoi tehdä samalla hetkellä U-käännöstä.

Postiauton kuljettaja kertoi yrittäneensä estää törmäyksen jarruttaen ja väistäen oikealle siinä kuitenkaan onnistumatta. Mopoauto törmäsi kuljettamansa postiauton vasemmalla etukulmalla mopoauton vasempaan takakulmaan.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa