Uusi Kaappaus keittiössä ohjelma paljastaa karun totuuden kotikeittiöistä

MTV3:lla alkaa tiistaina 16.4. klo 21.00 Kaappaus keittiössä -sarja, jossa ravintola Savoyn keittiöpäällikkö Kari Aihinen matkustaa yhteen tavalliseen suomalaiseen perheeseen laittamaan ruoka-asiat kuntoon.

Suomalaisperheiden ruokailu nykyään ihan mitä sattuu, sillä suuhun laitetaan eineksiä ja roskaruokaa. Myös kokkaustaidot ovat rapistuneet ja suomalaisperheet syövät yhdessä harvemmin kuin mikään muu Euroopan kansa.

Ohjelman jaksot herättävät tunteita. On helppo nähdä isoja puutteita sarjassa mukana olevien ruokailutottumuksissa, mutta viime kädessä lähes jokaisella on parantamisen varaa, Aihinen kertoo.

Sarjan ensimmäisessä jaksossa valmisruoka vallannut Mäenpään perheen keittiön. Perheen 17-vuotias Sannakaisa on kyllästynyt perheensä ruokailutottumuksiin, sillä perheessä napostellaan arkena lähinnä herkkuja ja valmisruokaa.

Äiti tekee ruokaa kerran kahdessa kuukaudessa. Äidin ruoat maistuvat vähän erilaisilta. Minä haluaisin ostaa kaupasta erilaisia aineksia, mutta äiti haluaa ostaa pizzaa ja hampurilaisia, perheen nuorempi tyttö kertoo.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa