Ambulanssin pöllinyt mies vedätti poliisia

Heinolasta ravintolasta viime yönä ambulanssi nouti tajuttoman miehen ja lähti kuljettamaan potilasta Päijät-Hämeen keskussairaalaan Lahteen. Päihtyneen miehen puhalluskoe osoitti yli kahden promillen lukemaa.

Mies heräsi kesken kuljetuksen ja alkoi uhkailla ensihoitajaa. Kuljettaja pysäytti ambulanssin moottoritien reunaan lähelle Vierumäkeä. Ensihoitajat joutuivat poistumaan autosta ja hälyttivät apua. Potilas lähti ajamaan ambulanssilla kohti Lahtea kovalla vauhdilla.

Poliisipartio havaitsi moottoritiellä ambulanssin, joka jatkoi kohti etelää välittämättä poliisiautosta näytetystä pysäytysmerkistä. Renkomäessä tie suljettiin piikkimatolla, johon ambulanssi pysähtyi ja kuljettaja kiinniotettiin.

Mies vietiin poliisiautolla Päijät-Hämeen keskussairaalaan verikokeeseen. Verikokeen oton ajaksi mieheltä otettiin käsiraudat pois, koska hän vaikutti rauhoittuneen.

Mies kuitenkin riehaantui uudelleen ja lähti juoksemaan ympäri hoitotiloja. Mies jouduttiin raudoittamaan uudelleen. Hän vastusti verikokeen ottamista voimakkaasti ja se jouduttiin ottamaan voimakeinoja käyttämällä.

Hän jäi hoidettavaksi sairaalaan. Päijät-Hämeen poliisi tutkii tapausta.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa