Hotelliketju jakaa ilmaisia lomavuorokausia, ehdota loman saajaa

Lappilainen perheomisteinen hotelliketju Lapland Hotels täyttää tänä vuonna 75 vuotta. Juhlan kunniaksi hotelliketju lahjoittaa 75 lomavuorokautta.

Puolet lomista jaetaan SOS-Lapsikylän sijaisperheille. Tämän lisäksi kuka tahansa voi osallistua juhlavuoteen ehdottamalla ystäväänsä ilmaisten lomapäivien saajaksi. Parhaille perusteluille jaetaan 5 vuorokauden mittaisia lomia.

Perheomisteisena hotelliketjuna haluamme juhlistaa merkkivuottamme panostamalla perheiden hyvinvointiin ja tukemalla suomalaisten mahdollisuutta kokea Lapin elämykset. Siksi yhteistyö SOS-Lapsikylän kanssa tuntui luontevalta, Lapland Hotels -ketjun omistaja Pertti Yliniemi kertoo.

SOS-Lapsikylän toiminnan yksi peruspilareista on koti ja perheenä yhdessä oleminen. Lomapäivien viettäminen muualla auttaa jaksamaan ja tuo vaihtelua perheen arkeen, siksi Lapland Hotelsin kädenojennus ja työmme huomiointi otetaan ilolla vastaan, SOS-Lapsikylän toiminnanjohtaja Jari Ketola sanoo.

Lomavuorokausia voi hakea osoitteessa www.laplandhotels.com.

Kategoria(t): Vinkit Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa