Hyundai järkyttyi omasta itsemurha mainoksestaan

Hyundai ix35:n mainoskampanja on herättänyt närkästystä nettikansassa. Korealaisvalmistajan videomainos nimeltä ”Pipe Job” on kuitenkin hieman surkuhupaisa.

Hyundai

Videossa mies kiinnittää auton sisätilaan johtavan letkun Hyundain pakoputkeen ja yrittää itsemurhaa käynnistämällä moottorin. Auto on kuitenkin päästötön ja mies epäonnistuu.

Hyundai Motor on nyt pyytänyt syvästi ja vilpittömästi anteeksi tätä loukkaavaa mainosta. Syyn yhtiö laittaa sisarmainostoimisto Innocean Europen niskoille, joka on kuulemma tehnyt mainoksen ilman Hyundain pyyntöä tai hyväksyntää.

Se oli vastoin arvojamme yhtiönä sekä yhteiskunnan jäseninä. Me olemme pahoillamme kaikesta videon aiheuttamasta mielipahasta tai kärsimyksestä. Ennen kaikkea Hyundai pyytää anteeksi niiltä, jotka henkilökohtaisesti ovat kokeneet tragedian.

Me Hyundai Motor Americassa olemme järkyttyneitä ja surullisia itsemurhayrityksen kuvauksesta epäasiallisessa eurooppalaisvideossa, jossa esiintyy Hyundai. Itsemurhat vaativat älykästä keskustelua, eivät tämän tyyppistä käsittelyä.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa