Kalansaaliiseen luottava voro vei vieheitä ja puukkoja tuhansien edestä

Hämeenlinnan Kantolassa Luukkaankadulla vieraili murtomies kahtena peräkkäisenä yönä. Ensin pihalla olleisiin varastokontteihin murtauduttiin tiistain 23.4 ja keskiviikon 24.4 välisenä yönä.

Konteista varastettiin mm. parikymmentä käytettyä autonrengasta vanteineen. Nämä pyörimään tottuneet renkaat ovat oikean omistajan mukaan jo kulutuspinnaltaan laillisuuden äärirajoilla. Nyt ne ovat laittomasti hallussa.

Angry Birds -vieheet eivät välttämättä liity asiaan.

Jäät ovat jo hauraat, mutta seuraavana yönä voro vei varastosta Rapalan pilkkejä 200 kpl. Uistelukauteen viehevaras varautui, kun samalla lähti 300 kpl uusia Rapalan uistimia ja muutama vapa keloineen.

Marttiinin esittelypuukkoja varas keräsi mukaansa 30 kpl, joten hän on luultavasti luottavainen kalansaaliiseen. Poliisilla ei ole haavia, eikä haaveja viety nytkään. Kaikkiaan saalista kertyi varkaalle useamman tuhannen euron edestä.

Tekijä ei jäänyt kiinni rysän päältä, joten jos näit noina öinä Luukkaankadulla arveluttavaa liikehdintää, soittele poliisille numeroon 07187 37718 tai laita sähköpostia rikostorjunta.kanta-hame@poliisi.fi

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa