Kaupan edustalta kaapattu koira on löydetty

Lahden Liipolasta Ostoskadulta kaupan edustalta anastettiin torstai-illalla noin kello 18.45 seitsemänvuotias Rotweileruros. Koiran isäntä oli kaupassa ostoksilla ja kaupan seinään kytketty koira katosi kauppareissun aikana.

Nyt tapaus on saanut onnellisen päätöksen, sillä Rottweiler on löydetty Lahdesta Päijät-Hämeen poliisilaitoksen saaman yleisövihjeen perusteella.

Kaksi henkilöä on otettu kiinni koiran anastamisesta. Koira on palautettu hyväkuntoisena omistajalleen. Poliisi ja omistaja kiittävät vihjeitä antaneita.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa