Koulutyttö jäi linja-auton alle

Tampere-talon piha-alueella torstaina 18.4.2013 klo 09.15 jäi 12-vuotias koulutyttö linja-auton alle, tiedottaa Pirkanmaan poliisilaitos.

Linja-auto oli kääntynyt Tampere-talon pihaan ja kääntyessään ajosuunnassaan vasemmalle rakennuksen eteen, laskeakseen matkustajat pois kyydistä. Samaan suuntaan linja-auton kanssa kävelemässä ollut koulutyttö jäi linja-auton vasemman takarenkaan alle.

Alaraajoihin loukkaantunut tyttö on sairaalassa teho-osastolla hoidettavana. Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja vammantuottamuksena.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa