Lehdenjakaja jäi hissiin jumiin viideksi tunniksi

Itä-Savo uutisoi, että Juvalla keskiviikon vastaisena yönä kahdelta Kuhalammenkujalle lehtiä jakamaan mennyt Samuli Tauriainen jäi jumiin hissiin. Vuonna 1989 valmistettu hissi meni neljännen kerroksen ”yli” ja ovi ei auennut.

Vanhasta hissistä ei voinut ottaa suoraa puheyhteyttä huoltoon, kukaan ei kuullut hälytyskelloa ja Tauriaisella ei ollut puhelinta mukana.

Viisi tuntia myöhemmin iäkäs mies ihmetteli rappukäytävässä, kun lehteä ei ole tullut. Tauriainen huusi apua, jolloin rappukäytävään tullut kolmekymppinen nainen soitti apua.

Aluksi tuli tosi kuuma ja mietin, tuleeko hissiin ilmaa. Tuleehan sinne. Onneksi minulla ei ole ahtaan paikan kammoa, mutta kaikenlaista tuli silti mieleen. Olen sosiaalinen ihminen ja kaipaan ihmiskontaktia, Tauriainen kertoo.

Mikkelistä tuli asentaja puolessa tunnissa. Tauriainen jatkoi lehtien jakamista vapautumisen jälkeen.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa