Limen ja vodkan raikas liitto nyt lonkerossa

Vodkan ja limen raikas yhdistelmä maustavat Hartwall Original Long Drink Vodka Lime -uutuuslonkeroa. Hartwall Original Long Drink Vodka Lime virkistää saunajuomana ja sopii mainiosti piknik-eväiden seurana nautittavaksi.

Viime vuosina maustetut lonkerot ovat kasvattaneet suosiotaan, ja Original Long Drink Vodka Lime on vastaus tähän kasvavaan kysyntään. Uutuuslonkero on tehty perinteitä kunnioittaen, mutta tällä kertaa ginin on vain korvannut vodka, kertoo lonkeroiden tuotepäällikkö Turkka Hirvonen Hartwallilta.

Lonkerot ovat perin suomalainen ilmiö. Ensimmäistä kertaa lonkeroa tarjoiltiin Helsingin olympialaisissa vuonna 1952. Tuolloin esitelty Gin Long Drink oli valmiiksi pulloon pakattu alkoholipitoinen drinkki, joka ravintolahenkilökunnan oli helppo ja nopea tarjoilla olympiaturisteille.

Hartwall Original Long Drink Vodka Lime tulee pysyväisvalikoimaan. Tuotteen alkoholipitoisuus on 5,5 %. Juoma on saatavilla huhtikuusta alkaen 0,33 litran tölkissä sekä lasipullossa ravintoloissa ja Alkoissa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa